top of page

Arnkjell Joleik Nielsen

Arnkjell Joleik er grundlægger af Hundested Akupunktur Klinik. Uddannet i akupunktur og kinesisk medicin i 1988 og har videreudannet sig lige siden i Kina, USA og Tyskland.

Chef instruktør og formand for Nordisk Tai Chi Chuan Forening i København og Oslo. Arnkjell har trænet og undervist Tai Chi Chuan og Qi Gong siden 1976.

En af de meget få vestlig instruktører, der underviser Tai Chi Chuan i Kina.

Uddannelse & Kvalifikationer

Bullet point

Praksis Erfaring 1988-2020

Arnkjell har haft egen klinik siden 1988 og været ansat af Ballerup Kommune kompetencecenter med akupunktur og Tai Chi. 

Bullet point

Akupunktør 1988-2020

Uddannet Akupunktør i København i 1988. Siden efteruddannet ved Peter Deadmann og Giovanni Maciocia. Senest efteruddanet i Akupunktur til kræftramte.

Bullet point

Tai Chi Chief Instructor  1979-2020

Arnkjell startede sin Tai Chi rejse for mere end 40 år siden. Han har boet i USA og studeret Yang Tai Chi Chuan hos Mester Tung Kai, siden har han lært mange andre stilarter og underviser private og erhverslivet i Dk og internationalt.

Arnkjell profil.png
Green tea

Akupunktur er mere end nåle

Akupunktur er ikke kun en effektiv behandlingsform, men giver også afspænding og velvære. Sidstnævnte kræver at man har en god nåleteknik, det er afgørende for, hvordan behandlingen opleves. Nålene er meget tynde engangsnåle og oftest kan man næsten ikke mærke at de bliver stukket ind. Indimellem stimulerer jeg nålene ved at dreje på dem.

Spørger du nogen som går regelmæssigt til akupunktur, vil de oftest svare, at det ikke gør ondt. Når nålene sidder i kroppen begynder de at afbalancere dig. Du vil føle dig meget afslappet og mange af vores patienter falder i søvn under behandlingen. Akupunkturbehandling kan også kombineres med den kinesiske massage teknik som kaldes Tui Na massage.

Gå til Qi Gong & Tai Chi 

I hele begrebet Klassisk akupunktur/TCM Traditionel Kinesisk Medicin indgår også urtemedicin, kost og leveråd samt Qi Gong og Tai Chi Chuan.

Når du kommer til klassisk akupunktur lægger vi en samlet strategi som handler om at få din krop, energi og bevidsthed i balance- på alle planer. Fysisk, psykisk og mentalt. Sammen kigger vi på kost, motion, meditation eller livsstil.

Arnkjell underviser Qi Gong og Tai Chi hold i København og laver sommer workshops mm i Liseleje. Nedenfor kan du se holdtider og ønsker du at læse mere kan du besøge hjemmesiden for Tai Chi her.

København 

Bullet point

Qi Gong træning for alle

Tirsdag og torsdag kl 19.00 - 19.50

Bullet point

Tai Chi træning begyndere og øvede

Tirsdag og torsdag kl 20.00 - 21.30 

Bullet point

Tai Chi videregående træning fx Fa Jing og San Shou

Tirsdag og torsdag kl 21.30 - 22.30

DSC02545.JPG
Tai_Chi_i_fælledparken_ole.jpg
bottom of page