top of page

Akupunktur og stress - Klient Case

Opdateret: 24. nov. 2022

Jeg har fået tilladelse til at dele min klients historie. Nedenfor beskriver hun med egne ord, hvordan akupunktur hjalp hende videre fra et stress sammenbrud.


Jeg gik ned med et brag af stress i 2008 efter at have levet et temmeligt stresset liv i årevis, bl.a som postbud, hvilket endte med slidgigt i knæene. Jeg tog uddannelsen som lærer - havde nogle vikariater men ikke en fast stilling. Jeg havde fået nyt job i afgangsklasserne, måtte undervise i fag, som jeg ikke selv havde som linjefag og sov stort set ikke i tre måneder pga. stress. Min læge holdt samtaler med mig hver 14. dag i ca 6 mdr., men jeg skøjtede rundt som en flue i flasken og kunne ikke se, hvad jeg så kunne arbejde med - jeg havde også mistet jobbet pga. stress.

Min tilstand kort beskrevet var: Ingen appetit - havde en frygtelig kvalme - tanken om mad kunne næsten få mig til at kaste op - nogle gange gjorde jeg det - migræne med opkastninger var også en hyppig tilbagevendende begivenhed. Søvn var stadig et problem, men det værste var, at jeg følte mig som en tikkende bombe mentalt, der kunne sprænge når som helst. Det var som en bold, der blev dunket ned i gulvet konstant.... Mit temperament tør jeg ikke tænke på - det var ret eksplosivt.

Jeg mødte Arnkjell og akupunkturen til en prøvetime i Tai Chi Chuan og spurgte, om han mente, at akupunktur kunne afhjælpe stress. Det var han meget sikker på, så det prøvede vi...

Efter en ½ time med nåle stod jeg på gaden og følte efter på mig selv...,  Det var en aha-oplevelse, der ville noget... Det var første gang i et halvt år, at jeg ikke havde kvalme og jeg havde lyst til mad. Den berømte tikken var væk - mit temperament var engleblidt, mit hoved var ikke ved at sprænge.... Mine omgivelser var af den mening: Bliv endelig ved med akupunkturen - det hjælper!!!

Med venlig hilsen Susanne B. Seiler

16 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page